Over Ons

WoonenStijl is een jong, ambitieus Europees merk en verkoopt meubels van meerdere fabrikanten. Ons team besteedt veel tijd aan het ontwerp en de kwaliteit van producten en biedt niet alleen een goed product, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding, kwaliteit en de geboden service.

Wij volgen de huidige trends in de meubelindustrie. Italiaanse ontwerpers Claudio Francesco Bellini, Mario Mazzer, Vincenzo Vinci, de Nederlandse ontwerper Robert Admiraal, en de Spaanse industrieel ontwerper Enrique Marti namen deel aan de ontwikkeling van plasticstoelen, leerstoelen, zachte stoelen en eettafels.

Onze meubels zijn ontworpen om een stijlvolle ruimte te creëren in uw huis of kantoor, of om het HORECA-segment te voorzien van betrouwbare en hoogwaardige producten in een eigentijdse stijl.

Het WoonenStijl-merk is gebaseerd op drie eenvoudige wensen die elke koper van meubels en interieur-artikelen wil bevredigen, namelijk:

  • Kwaliteit
  • Betaalbaar
  • Snelle levering

WooenStijl staat voor betrouwbare kwaliteit, scherpe prijzen en een hoog serviceniveau!

Ons magazijn bevindt zich in Arnhem in de Broekstraat 32. De WoonenStijl-showroom is een kleine maar lichte ruimte waar u uw ontwerp-ideeën kunt testen. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van passende stoelen, tafels en lampen voor uw appartement, huis, kantoor, restaurant, hotel, schoonheidssalon of boetiek.

Voor meer informatie over de aanschaf van keukenstoelen, keukentafels, lampen en andere interieurartikelen kunt u bellen met: 026 – 23 40 333 of mailen naar info@woonenstijl.nl.

Waarom kiezen voor WoonenStijl ?

  • Wij bezoeken de grootste internationale meubelbeurzen en creëren concept-collecties van interessante meubilair
  • Het assortiment weerspiegelt de nieuwste Europese trends.
  • Wij werken uitsluitend met gecertificeerde leveranciers
  • Al onze producten zijn op voorraad en kunnen worden getest en in ons magazijn in Arnhem.