Eetkamerstoelen, Meubels, Stoelen, Zithouding

Comfortabele eetkamerstoelen met armleuning zitten lekker

Welke Eetkamerstoel kiezen: met of zonder armleuningen?

Een eettafel ziet er misschien compleet anders uit met allerlei eetkamerstoelen eromheen. Wat te kiezen – een stijlvolle model zonder armleuningen? of een comfortabele stoel?

Ongeacht de aanwezigheid van de stoelen met of zonder armleuning is de belangrijkste parameter de zithoogte. Een standart eettafel heeft een hoogte van ongeveer 72-75 cm. Een comfortabele eetkamerstoel eromheen heeft ongeveer een zithoogte van 45-50 cm. En een zitting van ongeveer 40 cm lang. Alleen de breedte is niet de oplossing van een comfortabele stoel, ook de leuning. Op een stoel moet u natuurlijk ook zijwaarts fijn kunnen leunen.

Er zijn talloze eetkamerstoelen met armleuning die niet lekker zitten, dus let alstublieft op zithoogte en de lengte over de zitting. In combinatie een  eetkamerstoel met armleuning is het comfortabelste stoel die je kunt kiezen.

Op WoonenStijl.nl hebben all onze producten specificaties, betreft: zithoogte, lengte over de zitting en straal over de leuning. U kunt het beste eetkamerstoel kiezen door het onderstaande specificaties te volgen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *